Zo Werkt Het Award 2022 | Zo Werkt Het Gratis advies

Zo Werkt Het Award 2022

Dit waren de beste hybride werkgevers van 2022!

Zo Werkt Het zocht in 2022 naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Duizenden medewerkers vanuit het hele land nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere verhalen. In 2022 mochten Harrier, Bconnect, Hanzestrohm en Menzis zich tooien met de eervolle titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar.

0 - 20

Medewerkers

20 - 50

Medewerkers

50 - 200

Medewerkers

200+

Medewerkers

Zo Werkt Het bij dé beste hybride werkgevers van Nederland!

We blikken met enorm veel enthousiasme terug op onze zoektocht naar dé beste Hybride Werkgevers van 2022! Wat overeen kwam bij alle winnaars is een ontzettend creatieve aanpak bij de organisatie van het hybride werken en het organiseren van activiteiten gericht op verbondenheid en fun. Zo Werkt Het ging op bezoek bij een viertal bedrijven om in kaart te brengen hoe ze dat precies organiseren. Kijk en luister mee en laat je inspireren!

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Zo Werkt hybride werken.

Steeds meer ondernemers voeren het binnen hun organisatie door. Wil jij ook weten hoe jij het beste hybride werken kunt integreren in jouw organisatie? Ontvang persoonlijk en kosteloos advies.

Goed om te weten.

  • Word als organisatie genomineerd door jouw werknemers. Iedereen kan meedoen tot 31 mei 2022
  • Jouw werknemers maken met hun deelname kans op een gratis e-bike!
  • Creëer intern nog meer draagkracht voor het hybride werken middels deelname en media aandacht bij winst.
  • De werkgevers die winnen ontvangen naast de eervolle titel en bokaal óók een “Yes we can” workshop (t.w.v. €1.750,- cadeau & een gratis mobiliteitsadvies t.w.v. €4.000,-.
  • Op 7 juni worden de regionale winnaars bekend gemaakt door de betreffende regio’s.
  • In totaal worden er op 14 juni vier landelijke winnaars gekozen door een onafhankelijke jury

Bouw jullie eigen ‘Yes we can’ verhaal.

Aangeboden door Debatrix.

Wint jouw organisatie de titel ‘Hybride Werkgever van het jaar’? Dan win je een storybuilding workshop, aangeboden door Debatrix t.w.v. €1750. Een leuke, inspirerende maar vooral ook waardevolle activiteit voor jou en je collega’s.

Tijdens deze workshop bouw je samen met je collega’s aan jullie eigen verhaal waarin jullie succes centraal staat. Jullie zijn tenslotte verkozen tot Hybride Werkgever van het jaar! Een geweldige prestatie dat een verhaal verdient dat gedeeld moet worden. Aan de hand van storytelling-technieken leer je met elkaar een pakkend verhaal neer te zetten wat na afloop op video gezet gaat worden.

Zo Werkt Het is een samenwerking tussen 12 regio’s en ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

"*" geeft vereiste velden aan