KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Was jouw (thuis)werkgever de beste van 2020?

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020!

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020! Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Met tal van nieuwe communicatiemiddelen om contact te houden met je collega’s, de thuisscholing van je kinderen en een partner met een werkplek aan de keukentafel was het best even wennen. Gelukkig waren er veel bedrijven die zich bijzonder hebben ingespannen om het voor jullie, werknemers, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uit bijna 4000 nominaties zijn er vier grote winnaars gekozen, die op een creatieve en innovatieve manier een inspirerend aanpassingsvermogen hebben getoond het afgelopen jaar. Met trots presenteren wij jullie de vier winnaars van de Zo Werkt Het Award. Alle vier de winnaars hebben de felbegeerde Zo Werkt Het Bokaal (zie afbeelding rechts), een gratis Mobiliteitsadvies t.w.v. €4.000,- & een Stoel-Yoga workshop voor het gehele kantoor gewonnen.

Wij willen iedereen die zijn/haar werkgever genomineerd heeft bedanken!

0 – 20

20 – 50

Het gaat bij ons over welzijn en vitaliteit; zijn die zaken op orde, dan pas kan je goed functioneren. Thuiswerkers komen er niet met een keukentafel en eetstoel. Daarom hebben we bij Omring een ‘menukaart’ gemaakt.

Wij hebben veel initiatieven genomen om onze thuiswerkende medewerkers te ondersteunen. Laat je inspireren door ons verhaal.

50 – 200

200+

Door aandacht te geven aan ons personeel hebben wij een succesvolle cultuurverandering weten te bewerkstelligen die nodig is bij hybride werken.

Door met name te focussen op vertrouwen, trots en plezier hebben wij een hele fijne hybride werkomgeving weten te creëren.

Van harte gefeliciteerd Iticon, spectrum, Mccoy & partners en omring!

Winnaars uit de regio

Alle regiowinnaars op een rij.

Naast de landelijke winnaars, zijn er ook regionale winnaars! Bekijk hieronder alle bedrijven die hebben gewonnen in hun desbetreffende regio.

plakaat

Regio Noord holland

Regio Arnhem Nijmegen

Regio Friesland

Regio Gelderland

Regio Groningen

Regio IJmond

Regio Limburg

Regio Noord Brabant

Regio Overijssel

Regio Utrecht

Regio Zuid Holland

Meer over Zo Werkt Het

Een nieuwe manier van werken & reizen? Zo Werkt Het.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen