KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Hybride challenge weekDag 4 duurzame mobiliteit.

Hybride werken gaat onder andere over het verdelen van jouw werktijd tussen verschillende locaties. Door niet iedere dag de deur uit te gaan voor het werk, zorgen we ervoor dat werken duurzamer wordt. Niet alleen wordt zo het fileprobleem grotendeels opgelost, maar houden we ook de lucht schoner door minder CO2 uit te stoten. Hoe zorg jij voor een duurzamere manier van werken binnen jouw organisatie?

Vul jouw eigen hybride plan in voor jouw organisatie en maak kans op een SodaStream!

Download hier meer informatie over duurzame mobiliteit

Programma dag 4 – Duurzame mobiliteit17 juni.

09:00

Ga vandaag lopend, fietsend of CO2 neutraal naar en van het werk

Vermijd de spits, file en draag actief bij aan vermindering van CO2 uitstoot.

14:00

Online event: Duurzame Mobiliteitsevent.

Ontdek als werkgever en/of HR-manager wat duurzame mobiliteit voor jouw organisatie betekent en wat je zelf kunt regelen.

17:00

Wat kun jij doen om jouw werkdag duurzamer te maken?

Bekijk onze tips en relevante tools.

KIJK VANDAAG MEE MET ONZE WEBINAR!

Het evenwicht vinden tussen bereikbaarheid, economie, klimaat en leefmilieu is duurzame mobiliteit. Wanneer er over duurzame mobiliteit wordt nagedacht komt het overstappen op een elektrische auto al snel naar boven. Duurzame mobiliteit gaat verder, namelijk wat is de maatschappelijke mobiliteitsbehoefte, wanneer is het noodzakelijk om te reizen en hoe kunnen we dit zo duurzaam mogelijk maken? Vandaag komen deze topics en meer aan bod in een gesprek tussen directeur Anders Reizen, Hugo Houppermans en Gwenda Zuurbier van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. over al deze aspecten. Heb je nog vragen aan hen? Stel ze in de chat.

Start Webinar:17-06-2021 | 14:00 – 15:00
Login link:Webinar donderdag

De sprekers.

Nathan de Groot – dagvoorzitter & trainer, auteur van Speld

Als facilitator, webinarhost en dagvoorzitter helpt Nathan (online) bijeenkomsten interactief, energiek en effectief te maken. Dat doet hij al ruim 10 jaar met veel dynamiek.

Hugo Houppermans – directeur Coalitie Anders Reizen

Hugo Houppermans is directeur van Coalitie Anders Reizen, een stichting die streeft naar duurzamer woon-werk verkeer. Houppermans richt zich met het initiatief Anders Reizen op een schoner en gezonder Nederland. Het streven van het bedrijf is het halveren van ieders CO2-uitstoot op mobiliteit.

Werner Rutjes – Directeur-bestuurder Spectrum, partner met elan

Werner Rutjes is directeur bestuurder van Spectrum, een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken.
We zien regelmatig dat inwoners, organisaties en de lokale overheid vanjuit hun eigen belevingswereld opereren. En dat zij elkaar daardoor niet goed verstaan. Dat frustreert het proces en brengt de oplossing buiten beeld. Wij helpen die werelden bij elkaar brengen en verschillen te overbruggen. Dan wordt samenleven mooier!

Op mijn visitekaartje staat:
“Verbindt mensen en ideeën”

Majorie Jans – Stafdirecteur Facility Management | Chief Procurement Officer | Portefeuillehouder Duurzaamheid bij de Nationale Politie

Sinds 2017 is Majorie als Stafdirecteur Facility Management / CPO onder andere verantwoordelijk voor het huisvestingsbeleid, het middelenbeleid waar onder voer- en vaartuigen en het inkoopbeleid van de politie. Tevens is zij Portefeuillehouder Duurzaamheid.

Onderdeel van haar opdrachtenpakket is het realiseren van een integrale huisvestingsstrategie die toekomstbestendig is en de daaraan gekoppelde mobiliteitsstrategie.
Haar credo is De werkplek van de toekomst is anytime, anyplace, anywhere met daarbij ook steeds de afweging ‘is het nodig om hiervoor te reizen’ en op welke manier kom ik daar.

Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je nu gratis in voor deze webinar

DE MOGELIJKHEDEN VAN DUURZAME MOBILITEIT

  1. Deelauto
  2. Elektrische bedrijfsauto
  3. Elektrische fiets
  4. Openbaar vervoer

DOE JIJ AL MEE MET DE HYBRIDE CHALLENGE BINGO?

HOE STIMULEER JE DUURZAME MOBILITEIT.

Door als werkgever te tonen dat je geeft om het verminderen van de CO2 uitstoot kun je jouw werknemers ook overtuigen. Je kunt hier natuurlijk financiële voordelen aan verbinden. Zo kun je een bonus indienen voor werknemers die de auto verruilen met een fiets voor woon-werkverkeer.

werknemer-zowie3

Hybride plan.

Hoe ver ben jij al met je hybride plan? De mobiliteitsregio’s van Nederland staan kosteloos voor je klaar om je te helpen met het maken van een hybride plan voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter en jouw regionetwerk neemt contact met je op.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET:

ervaringen