KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Hybride challenge weekDag 5 zo werkt het hybride.

We zijn aangekomen bij dag 5! Wat hebben we geleerd van deze Hybride Challenge Week? En nog belangrijker, hoe moeten we nu verder? In de sessie van vandaag blikken we kort terug op de eerdere dagen. We bespreken welke inzichten we hebben opgedaan, hoe we hybride werken toe kunnen passen binnen een organisatie maar misschien nog wel het lastigste, hoe krijgen we iedereen hierin op één lijn?

Vul jouw eigen hybride plan in voor jouw organisatie en maak kans op een SodaStream!

Ben je al aan de slag geweest met het plan voor jouw organisatie? Download het hier!

Programma dag 5 – Zo werkt het hybride18 juni.

10:00

Webinar – Terugblik Hybride Challenge week

Wat hebben we over hybride werken geleerd deze week? Maar nog belangrijker, hoe passen we het toe in onze organisatie? We blikken terug en komen met concrete tips waar we direct mee aan de slag kunnen!

13:00

Stuur je eigen Hybride Plan op

Vandaag is de laatste kans om je eigen Hybride Plan te maken! Nog niet gedaan? Klik op onderstaande link en vul het voor 13:00 in. Daarnaast maak je kans op een SodaStream + mobiliteitsadvies voor hybride werken voor jouw bedrijf.

KIJK VANDAAG MEE MET ONZE WEBINAR!

In een klein uur blikken we met Nathan de Groot, Rein Aarts en gedragsexpert Rick Baggermans terug op onze learnings van deze week. We bespreken de inzichten die we hebben opgedaan en welke best practises men kan meenemen bij het maken van een hybride plan. Wat hebben we geleerd deze week, hoe passen we het toe, maar nóg belangrijker, hoe krijgt men iedereen binnen zijn organisatie met zich mee? Dit en meer tijdens een interactieve laatste webinar van de week! Zien we je daar?

Start Webinar:18-06-2021 | 10:00 – 11:00
Login link:Webinar vrijdag

De sprekers.

Nathan de Groot – dagvoorzitter & trainer, auteur van Speld

Als facilitator, webinarhost en dagvoorzitter helpt Nathan (online) bijeenkomsten interactief, energiek en effectief te maken. Dat doet hij al ruim 10 jaar met veel dynamiek.

Rein Aerts – directeur Breikers & initiatiefnemer Zo Werkt Het

Rein Aarts is directeur van Breikers. Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam met flexibel (thuis-)werken en slim reizen. Dat doen we met advies op maat. Gefinancierd door de overheid kunnen we dat advies kosteloos aanbieden. Inmiddels zijn al meer dan 260 werkgevers bij Breikers aangesloten. Breikers is onderdeel van Zo Werkt Het, een landelijk dekkend netwerk van mobiliteitsregio’s.

Rick Baggermans

Rick Baggermans werkt voor SmartwayZ.NL. Met zijn achtergrond in de sociale psychologie en jarenlange ervaring met het opzetten van gedragsveranderingsprojecten adviseert Rick in Zuid-Nederland over het realiseren van structurele gedragsverandering op het gebied van mobiliteit. Ook geeft Rick inhoudelijk gedragsadvies voor de Zo Werkt Het campagne.

Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je nu gratis in voor deze webinar

DE VOORDELEN VAN HYBRIDE WERKEN

  • Geen of minder reistijd
  • Ontspannen aankomen op werk door spits te mijden
  • Minder files
  • Een schonere lucht door CO2-besparing
  • Efficiëntere meetings middels (digitale) vergaderingen
  • We zijn ons bewuster van het belang om samen te werken
  • Medewerkers werken 15% tot 45% productiever (Bron: Forbes)

DOE JIJ AL MEE MET DE HYBRIDE CHALLENGE BINGO?

DE BELANGRIJKSTE LEARNINGS VAN DEZE WEEK.

To be continued

werknemer-zowie3

Hybride plan.

Hoe ver ben jij al met je hybride plan? De mobiliteitsregio’s van Nederland staan kosteloos voor je klaar om je te helpen met het maken van een hybride plan voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter en jouw regionetwerk neemt contact met je op.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET:

ervaringen