KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Fiets je fit en fris – en maak meters voor een goed doel!

FIETSCHALLENGE A12.

Doe mee met de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor werknemers en andere woon-werkreizigers in en rondom De Liemers. Ga de uitdaging aan met jezelf en met andere deelnemers, met behulp van de gratis FietsChallenge A12-app. Stap op de fiets en maak meters. Lekker en gezond voor jou. En met elke kilometer draag je bij aan een goed doel bij jou in de buurt. De FietsChallenge A12 duurt van 1 juni tot en met 30 november 2021.

Jouw punten worden omgezet in een donatie

Hoe werkt het?

Hoe meer kilometer je fietst, hoe meer punten je scoort. De gratis FietsChallenge A12-app houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd. Fiets je tijdens de spits? Dan scoor je dubbele punten! Jouw punten worden omgezet in een donatie aan een goed doel in De Liemers.

Welk bedrijf is de sportiefste en de fitste en leidt het bedrijvenklassement? Wekelijks maken we de score op. Je kunt ook persoonlijke challenges aangaan. Volg het klassement op deze website en via de FietsChallenge A12-app.

Hoe meedoen?

1. Je kunt meedoen via je werkgever.
Ga jij de uitdaging aan samen met je collega’s? Kijk of jouw werkgever meedoet aan de FietsChallenge A12 en download hier de app (vanaf 1 juni 2021).
Lees meer over meedoen via je werkgever.

2. Je kunt ook zelf meedoen.
Fiets jij door De Liemers, maar doet jouw werkgever niet mee? Je kunt ook zelfstandig meefietsen. Deelname is gratis. Meld je aan en download de app (vanaf 1 juni 2021).
Lees meer over zelfstandig meedoen

Waarom meedoen?

Voor jezelf:

  • Fietsers zijn gezonder, minder gestrest en gemiddeld enkele (corona)kilo’s lichter.
  • Gun jezelf een fris begin van je dag en kom ontspannen thuis na je werk. Ook tijdens je lunchpauze of op een ander moment van je (thuis)werkdag geeft fietsen nieuwe energie; maak je hoofd even lekker leeg!
  • Je bespaart reiskosten als je de fiets pakt in plaats van de auto.

Voor je omgeving:

  • Fietsen naar je werk is ook beter voor je omgeving: minder autoverkeer, meer frisse lucht.
  • Jouw fietskilometers worden omgezet in een donatie aan een goede doel in de regio.
  • Je gaat de strijd aan met andere bedrijven en fietsers. Wie is het fitst en sportiefst?