KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

HYBRIDE CHALLENGE.

Om werkgevers en hun werknemers bewust te maken van de vele voordelen van het toekomstbestendige hybride werken, organiseert Zo Werkt Het van 14 tot en met 18 juni de Hybride Challenge Week voor bedrijven. In deze werkweek nemen we jou en je collega’s per dag mee in de nieuwe manier van werken. Deze challenge biedt inspiratie en inzichten voor o.a. een comfortabelere, duurzamere en vitalere manier van reizen. Zo Werkt Het Hybride.

De Hybride Challenge Week bestaat uit vijf dagen waarbij iedere dag in het teken staat van een ander hybride thema.

Vul jouw eigen hybride plan in voor jouw organisatie en maak kans op een SodaStream & ondersteuning van een mobiliteitsmakelaar!

14 – 06 – 2021

Dag 1 – Hybride Kick-on.

Wat is hybride werken en hoe zet ik dit in voor mijn organisatie? Om deze Hybride Challenge Week goed van start te gaan verwelkomen wij jou en je collega’s graag bij onze eerste live webinar met Q&A. In een klein uur nemen we je mee door alle aspecten waar jij als werknemer en werkgever aan moet denken bij het maken van je hybride plannen voor het komende jaar. Wat is hybride werken? Welke voordelen kent het en hoe zit het met aansprakelijkheid en thuiswerkvergoedingen. Dit en meer komen aan bod en er is uiteraard ruimte voor vragen.

15 – 06 -2021

Dag 2 – thuiswerken.

Laat thuiswerken écht werken! Deze tweede dag nemen we jou mee in de wereld van het thuiswerken. Sluit aan bij de online paneldiscussie waar we het thuiswerken van verschillende kanten bekijken. Wat kunnen we leren van de Thuiswerkgevers van het jaar? Hoe wordt het aangepakt in de kleinere organisaties en wat kunnen we meenemen van organisaties met 200+ medewerkers? We gaan het gesprek aan en bespreken topics als een gezonde thuiswerkplek, onderlinge communicatie en hoe we als werkgever en werknemer het meeste uit een werkdag halen wanneer we werken vanuit thuis. De voordelen en diverse tips & tricks van onze experts zullen voorbij komen.

16 – 06 -2021

Dag 3 – vitaliteit.

Eindig de dag met een workshop van onze vitaliteitsexpert. Hybride werken is pas écht succesvol als het ook bijdraagt aan de vitaliteit van een bedrijf en zijn werknemers. Laat je meenemen in onze 55 minuten sessie waarin we topics bespreken als leefstijl, werkgeluk, werkdruk maar ook de balans tussen werk en privé. We geven jou de juiste handvaten voor vitaal thuiswerken en zorgen dat je na deze workshop een betere balans kunt vinden tussen werk en privé. Met de juiste ideeën, methoden en praktische tips sluit jij deze dag!

17 – 06 -2021

Dag 4 – Duurzame mobiliteit.

Deze dag bespreken we met enkele experts hoe we met zijn allen het evenwicht kunnen vinden tussen bereikbaarheid, economie, klimaat en leefmilieu. We hebben het over duurzame mobiliteit. Waar liggen binnen jouw bedrijf de wensen en uitdagingen rondom duurzamer reizen? Wanneer is het noodzakelijk om te reizen en hoe kunnen we dit zo duurzaam mogelijk maken? Wat zijn de mogelijkheden buiten het overstappen naar een elektrische auto?

18 – 06 -2021

Dag 5 – Zo werkt het hybride.

Wat hebben we geleerd van deze Hybride Challenge Week? En nog belangrijker, hoe moeten we nu verder? In de sessie van vandaag blikken we kort terug op de eerdere dagen. We bespreken welke inzichten we hebben opgedaan, hoe we hybride werken toe kunnen passen binnen een organisatie maar misschien nog wel het lastigste, hoe krijgen we iedereen hierin op één lijn?

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET:

ervaringen

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen