KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN METROPOOLREGIO AMSTERDAM.

Hybride werken: gedeeltelijk thuis, gedeeltelijk op de werkplek of een werkhub. Het beste van twee werelden voor zowel de werkgever als de werknemer. Steeds meer bedrijven zien de voordelen hiervan in.

Heb je voor jouw organisatie behoefte aan advies op maat? In de Metropool Regio Amsterdam helpt Stichting Breikers werkgevers kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen uit te zoeken, wel zo makkelijk.

info@wijzijnbreikers.nl | www.wijzijnbreikers.nl

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren kartent, Bambuu,Omring & stichting woonwaard.

In maart 2020 ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: KarTent, Bambuu, Stichting Woonwaard en Omring kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Noord-Holland.

BEKIJK HIER DE REACTIES VAN DE WINNAARS
VAN REGIO NOORD HOLLAND!

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen