KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN METROPOOLREGIO AMSTERDAM.

Op deze pagina vind je verschillende regionale campagnes, tools en mobiliteitsoplossingen die het voor jou en je organisatie makkelijker maken om flexibel werken en slim reizen te stimuleren.

Heb je voor jouw organisatie behoefte aan advies op maat? In de Amsterdamse regio helpt Stichting Breikers werkgevers kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen uit te zoeken, wel zo makkelijk.

info@wijzijnbreikers.nl | www.wijzijnbreikers.nl

regio

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren kartent, Bambuu,Omring & stichting woonwaard.

In maart 2020 ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: KarTent, Bambuu, Stichting Woonwaard en Omring kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Noord-Holland.

BEKIJK HIER DE REACTIES VAN DE WINNAARS
VAN REGIO NOORD HOLLAND!

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen

Zo werkt het op instagram.