KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Zo Werkt Het Award 2021

WORD JIJ HYBRIDE WERKGEVER VAN HET JAAR

Nooit eerder lagen er zoveel hybride werken kansen als dit jaar. Nu we weer terugkeren naar normaal en bijna iedereen gewend is aan thuiswerken zien wij dat veel werkgevers het hybride werken (50% thuis & 50% op kantoor) omarmen en intern doorvoeren.

Juist deze werkgevers willen wij in het zonnetje zetten met de ZoWerktHet Hybride Werken Award. Laat jouw ….

Nomineren kan tot en met 31 mei 2022.

HYBRIDE WERKEN.ZO WERKT HET AWARD.

Steeds meer ondernemers voeren het binnen hun organisatie door. Wil jij ook weten hoe jij het beste hybride werken kunt integreren in jouw organisatie? Ontvang persoonlijk en kosteloos advies.

Wat houdt de award in?

  • Word als bedrijf genomineerd door jouw werknemers. Je kunt nomineren t/m 31 mei 2022
  • Verspreid de actie intern m.b.v. de toolkit (DOWNLOAD)
  • Jouw werknemers maken kans op een gratis e-bike als ze een nominatie plaatsen
  • Creëer intern nog meer draagkracht voor het hybride werken m.b.v. deze aandacht en media aandacht bij winst
  • De werkgevers die winnen ontvangen een Power Bootcamp event cadeau & een gratis mobiliteitsadvies t.w.v. €4.000,-.
  • In totaal worden er vier landelijke winnaars gekozen door de jury
  • Zijn jullie al genomineerd? Deel het met de social media posts (DOWNLOAD)

Laat je inspireren door ervaringen van anderen

Zo doen de vier vorige winnaars het.

Bekijk de videos van de winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020.

Het gaat bij ons over welzijn en vitaliteit; zijn die zaken op orde, dan pas kan je goed functioneren. Thuiswerkers komen er niet met een keukentafel en eetstoel. Daarom hebben we bij Omring een ‘menukaart’ gemaakt.

Wij hebben veel initiatieven genomen om onze thuiswerkende medewerkers te ondersteunen. Laat je inspireren door ons verhaal.

Door aandacht te geven aan ons personeel hebben wij een succesvolle cultuurverandering weten te bewerkstelligen die nodig is bij hybride werken.

Door met name te focussen op vertrouwen, trots en plezier hebben wij een hele fijne hybride werkomgeving weten te creëren.

Maak het makkelijk voor jouw organisatie!

Wij helpen werkgevers vooruit.

Wist je dat er in iedere regio in Nederland een mobiliteitsnetwerk voor werkgevers bestaat? Kijk maar naar het kaartje bovenaan deze pagina. Deze netwerken kunnen jouw organisatie advies op maat geven op gebied van slimme en duurzame mobiliteit (denk hierbij aan interne workshops en het ontwikkelen van een plan van aanpak), en bij de meeste regio’s helemaal gratis.

Lees meer

Daarnaast kun je via het netwerk in jouw regio in contact komen met andere organisaties die met dezelfde mobiliteitsthema’s bezig zijn. Om van elkaar te leren of om, bij vraagstukken rond bereikbaarheid van een bedrijventerrein bijvoorbeeld, zelfs samen op te trekken.

De netwerken organiseren allerlei regionale acties, campagnes, inspirerende lezingen en events. Ook ontwikkelen ze begrijpelijke whitepapers en andere producten waarmee jij jouw kennis op gebied van slimme en duurzame mobiliteit binnen no time helemaal actueel hebt! Veel is namelijk al een keer uitgezocht door een ander, en daar kun jij gratis gebruik van maken. Dit bespaart jouw organisatie tijd en geld!

We zijn er voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met zakelijke mobiliteit, zoals directie, HR Managers en Facilitair Managers. Bijna tweeduizend organisaties gingen je voor dus schroom niet en neem contact op.

Nomineer jouw werkgever & maak kans op mooie prijzen!

Ook jij als werknemer wordt beloond!

Een nominatie is al een ontzettend mooi gebaar naar je werkgever, maar ook jij kunt mooie prijzen winnen! Als jij jouw werkgever hebt genomineerd maak je automatisch kans op een Muto E-bike in de kleur Electric Blue. Zo verduurzaam je jouw woon-werkverkeer op een innovatieve manier!

Maak kans op één van de 4 Muto E-bikes!

Win deze perfecte city e-bike van Muto met een veelzijdig en flexibel karakter. Met het unieke click & roll-systeem bevestig je gemakkelijk diverse accessoires aan je fiets. Verandert jouw mobiliteitsbehoefte? Dan verandert Muto met je mee!

Voor de landelijke winnaars

Workshop stoel-yoga
voor jouw hele team!

Aangeboden door Stoelyoga Nederland.

Kantooryoga geeft je nieuwe energie en focus voor de rest van je werkdag. Ze helpt je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. De ademoefening die je krijgt aangereikt helpen je om stress te verminderen. Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten. Op deze manier bied je als werkgever niet alleen een moment van ontspanning en beweging maar geef je mensen ook tools mee om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid.

Wat maakte jouw werkgever in 2021 zo bijzonder?

Waarom nomineer jij jouw werkgever?

Bekijk hier de unieke inzendingen van andere werknemers die hun werkgever nomineerden.

Jacky
The Watch Now – Amsterdam

Bobbie
2Balou – Eindhoven

Filip
EY VODW – Leusden

Nicolaas
WP Masters – Amsterdam

Voor alle werkgevers

Je bent genomineerd! deel het.

Yes, jouw werknemer heeft je genomineerd voor ‘Werkgever van het jaar’! Dat is een hele eer die je vast en zeker met jouw bedrijfsnetwerk wilt delen. Download hier de gratis Instagram post om jouw netwerk op de hoogte te houden.

Staat jouw bedrijf hier binnenkort ook bij?

Deze bedrijven zijn al genomineerd.

Parkmanagement Hoorn

Bambuu

WP Masters

The Watch Now

Coopr B.V.

Hoornse Ondernemers Compagnie

Stichting Woonwaard

Beex

Rode Kruis Ziekenhuis

Daily Baby Organics

Spectrum

Omgevingsdienst Rivierenland

Suitable Socials

KakesWaal Bv

Lexence

Midas Deliveries

Solid Rental

AT Osborne

Huisartsendienst Nederland

Gelderse Sport Federatie

Ook genomineerd worden? Dit is je kans!

Wil jij met jouw organisatie ook kans maken op de titel Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar? We hebben een toolkit voor je samengesteld om de campagne bij jouw werknemers onder de aandacht te brengen. Hierin vind je een email-flyer met uitleg over de Zo Werkt Het Award 2020 en banners voor de social media kanalen van jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen