KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Gemakkelijk en snel starten met fietsstimulering

Sjees Gangmakers.

Mensen die in een andere plaats werken dan waar ze wonen, gebruiken tal van manieren om dagelijks op hun werk te komen. Hoe zorg je er als werkgever nu voor dat je medewerkers kiezen voor de fiets? Sjees Gangmakers helpt je om gemakkelijk en snel te starten met fietsstimulering.

SJEES PAKKETTEN: 12 MAANDEN FIETSPROMOTIE

Met de Sjees Pakketten inspireren én activeren we jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken, juist nu. Sjees Gangmakers geeft jouw medewerkers hét zetje in de rug met 12 maanden fietspromotie.

SJEES E-BIKE POOL: PROBEERACTIE VOOR JE MEDEWERKERS

De beste manier om hen te verleiden te gaan fietsen, is ze te laten ervaren hoe fijn het is om te fietsen op een e-bike. Met de Sjees E-bike Pool regel je eenvoudig een e-bike probeeractie voor je medewerkers.

SJEES MAGAZINE

Happy & healty medewerkers. Dat is waar wij jou als werkgever mee willen ondersteunen. Maak kennis met een gepersonaliseerde, online editie van Sjees Magazine, van én voor jouw organisatie.

SJEES WEBINARS

De coronacrisis heeft grote impact. Ook op het reisgedrag van werknemers nu en straks. Bekijk onze online inspiratiesessies over fietsstimulering, voor werkgevers in Brabant.