KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

E-bike probeeracties

Wil je dat meer medewerkers op de fiets naar het werk komen? Een e-bikeprobeeractie is een bewezen succesvolle manier. Je medewerkers ervaren zelf de vele voordelen van het fietsen en verruilen de auto hierdoor makkelijker voor de fiets.

E-bikes voor zakelijk gebruik.

De e-bikeprobeeractie wordt uitgevoerd door MobiLease E-bikeleasing: een full-service leasemaatschappij van e-bikes voor zakelijk gebruik. Met deze specialisatie, ervaring en brede kennis over zakelijke mobiliteit, ondersteunen wij onze klanten succesvol bij het integreren van de e-bike als vervoermiddel voor woon-werkverkeer en korte zakelijke ritten.

Om jouw organisatie en je medewerkers gedegen kennis te laten maken met de e-bike voor woon-werk en zakelijk gebruik, organiseren wij actiematig e-bikeprobeeracties. Gedurende een samen overeengekomen periode (minimaal 2 maar soms ook 3 of 4 weken) kunnen medewerkers die op elektrischefietsafstand wonen (15 tot 20 kilometer met een ‘gewone’ e-bike en 20 tot 30 kilometer met een speedpedelec) gebruikmaken van de e-bike om naar en van hun werk te reizen.