KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Werk flexibel
& reis slim.

Wil jij de gewoonte van thuiswerken doorzetten of slim reizen als je even niet thuis aan de slag kunt? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij bieden je handige tips & tools zodat het voor jou makkelijker wordt om flexibel te werken en slim te reizen. Daarnaast helpen wij je om goed voorbereid het gesprek met je werkgever aan te gaan. Zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

werknemer-zowie1

Het eerste uur thuis en dan pas de weg op. Flexibel werken, Zo Werkt Het.

Was jouw (thuis)werkgever de beste van 2020?

De winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 zijn bekend!

De Zo Werkt Het Award 2020 winnaars zijn bekend! Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Met tal van nieuwe communicatiemiddelen om contact te houden met je collega’s, de thuisscholing van je kinderen en een partner met een werkplek aan de keukentafel was het best even wennen. Gelukkig waren er veel bedrijven die zich bijzonder hebben ingespannen om het voor jullie, werknemers, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Tips voor werknemers

Handige tips & Leuke acties.

Met deze handige tips en acties haal je meer uit je dagelijkse woon-werkverkeer!

ZO WERKT HET.
In een notendop

SLIM REIZEN?
ZO WERKT HET.

Ontdek welk vervoersmiddel het beste past bij jouw woon-werkafstand. Zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

2.5 km

Stimuleer werknemers die dichtbij het werk wonen om lopend naar kantoor te gaan.

Bekijk de voordelen van lopen Bekijk meer handige tools voor lopen

Wist je dat.

Het erg voordelig is om met de fiets naar het werk te gaan als je thuis niet aan de slag kan. Er is namelijk een reiskostenvergoeding mogelijk als je fietst.

Je gecompenseerd kan worden bij de aanschaf van thuiswerkmiddelen, zoals een goede bureaustoel of monitor. Ga dus het gesprek aan met je werkgever.

Voor de coronacrisis ging 39% van de werkenden weleens thuis aan de slag. Door de coronacrisis is dit aantal flink toegenomen. Het is dus niet vreemd als je thuiswerkt.

Werkgevers de zorgplicht hebben om een ergonomische thuiswerkplek voor jou te creëren. Zo kan jij gezond thuis aan de slag.

Uit onderzoek blijkt dat thuiswerkers productiever zijn, meer autonomie hebben, minder stress ervaren en werk en privé beter kunnen combineren.

werknemer-zowie3

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen

Zo werkt het op instagram.