KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Werk flexibel
& reis slim.

Wil jij de gewoonte van thuiswerken doorzetten of slim reizen als je even niet thuis aan de slag kunt? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij bieden je handige tips & tools zodat het voor jou makkelijker wordt om flexibel te werken en slim te reizen. Daarnaast helpen wij je om goed voorbereid het gesprek met je werkgever aan te gaan. Zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Wist je dat.

Het erg voordelig is om met de fiets naar het werk te gaan als je thuis niet aan de slag kan. Er is namelijk een reiskostenvergoeding mogelijk als je fietst.

Je gecompenseerd kan worden bij de aanschaf van thuiswerkmiddelen, zoals een goede bureaustoel of monitor. Ga dus het gesprek aan met je werkgever.

Voor de coronacrisis ging 39% van de werkenden weleens thuis aan de slag. Door de coronacrisis is dit aantal flink toegenomen. Het is dus niet vreemd als je thuiswerkt.

Werkgevers de zorgplicht hebben om een ergonomische thuiswerkplek voor jou te creëren. Zo kan jij gezond thuis aan de slag.

Uit onderzoek blijkt dat thuiswerkers productiever zijn, meer autonomie hebben, minder stress ervaren en werk en privé beter kunnen combineren.

werknemer-zowie3

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen
park + ride locaties rode auto