KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Zo Werkt Het Award 2022

Ben jij dé Hybride Werkgever van het Jaar?

Deels op kantoor en deels thuis, nooit eerder gingen zoveel bedrijven aan de slag met hybride werken!

Heeft jouw bedrijf alles uit de kast gehaald om deze nieuwe manier van werken zo comfortabel en leuk mogelijk te maken voor het personeel? Zorg dan dat zij jouw bedrijf nomineren!

Promoot deze actie onder jouw personeel met de handige toolkit.
Ze maken dan direct kans op een geweldige e-bike!

De winnende werkgever ontvangt: de eervolle titel, een prachtige bokaal, een “Yes we can” workshop t.w.v. €1.750,- & gratis mobiliteitsadvies inclusief workshops op maat.

Laat je inspireren door ervaringen van anderen

Zo doen de vier vorige winnaars het.

Bekijk de videos van de winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020.

Het gaat bij ons over welzijn en vitaliteit; zijn die zaken op orde, dan pas kan je goed functioneren. Thuiswerkers komen er niet met een keukentafel en eetstoel. Daarom hebben we bij Omring een ‘menukaart’ gemaakt.

Wij hebben veel initiatieven genomen om onze thuiswerkende medewerkers te ondersteunen. Laat je inspireren door ons verhaal.

Door aandacht te geven aan ons personeel hebben wij een succesvolle cultuurverandering weten te bewerkstelligen die nodig is bij hybride werken.

Door met name te focussen op vertrouwen, trots en plezier hebben wij een hele fijne hybride werkomgeving weten te creëren.

ZO WERKT HYBRIDE WERKEN.

Steeds meer ondernemers voeren het binnen hun organisatie door. Wil jij ook weten hoe jij het beste hybride werken kunt integreren in jouw organisatie? Ontvang persoonlijk en kosteloos advies.

Goed om te weten

  • Word als organisatie genomineerd door jouw werknemers. Iedereen kan meedoen tot 31 mei 2022
  • Verspreid de actie intern m.b.v. de toolkit (download hier)
  • Jouw werknemers maken met hun deelname kans op een gratis e-bike!
  • Creëer intern nog meer draagkracht voor het hybride werken middels deelname en media aandacht bij winst.
  • De werkgevers die winnen ontvangen naast de eervolle titel en bokaal óók een “Yes we can” workshop (t.w.v. €1.750,- cadeau & een gratis mobiliteitsadvies t.w.v. €4.000,-.
  • Op 7 juni worden de regionale winnaars bekend gemaakt door de betreffende regio’s.
  • In totaal worden er op 14 juni vier landelijke winnaars gekozen door een onafhankelijke jury
  • Zijn jullie als organisatie al genomineerd en wil je dit op social media delen? (download de posts hier)

Voor de landelijke winnaars

Bouw jullie eigen ‘YES WE CAN’ verhaal

Aangeboden door Debatrix

Wint jouw organisatie de titel ‘Hybride Werkgever van het jaar’? Dan win je een storybuilding workshop, aangeboden door Debatrix t.w.v. €1750. Een leuke, inspirerende maar vooral ook waardevolle activiteit voor jou en je collega’s.
Tijdens deze workshop bouw je samen met je collega’s aan jullie eigen verhaal waarin jullie succes centraal staat. Jullie zijn tenslotte verkozen tot Hybride Werkgever van het jaar! Een geweldige prestatie dat een verhaal verdient dat gedeeld moet worden. Aan de hand van storytelling-technieken leer je met elkaar een pakkend verhaal neer te zetten wat na afloop op video gezet gaat worden.

Voor alle werkgevers

Haal met deze post die (extra) nominaties binnen!

Wil je starten met het binnenhalen van nominaties of ben je al genomineerd en wil je dit vol trots delen met je bedrijfsnetwerk? Download hier de gratis social media post om je werknemers op de hoogte te stellen en haal die extra nominaties binnen.

WIL JIJ OOK GENOMINEERD WORDEN? GA AAN DE SLAG MET DE TOOLKIT!

Wil jij met jouw organisatie ook kans maken op de titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar? We hebben een complete toolkit voor je samengesteld om de campagne bij jouw werknemers onder de aandacht te brengen. Hierin vind je o.a. een e-mailhandtekening, digitale flyer met uitleg over de Zo Werkt Het Award 2022 én banners voor de social media kanalen van jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen