KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Zo Werkt Het Fossielvrij

VAN FOSSIELVRIJE WEEK NAAR FOSSIELVRIJE ORGANISATIE.

Ervaar tijdens de Fossielvrije week met jouw medewerkers welke groenere reisopties er zijn! In deze week ervaren we met zoveel mogelijk bedrijven wat de mogelijkheden zijn, door al hun medewerkers fossielvrij(er) te laten reizen in het woon-werkverkeer. Op de fiets, al wandelend, of zelfs met een duurzamer alternatief als elektrisch rijden. Doet jouw organisatie ook mee?

31 oktober – 4 november 2022

ZO WERKT HET IN DE FOSSIELVRIJE WEEK.

Een fossielvrij Nederland bereiken we niet zomaar. In de Fossielvrije Week van laten we zien wat de mogelijkheden, kansen en ideale oplossingen zijn binnen het fossielvrij reizen & werken. Jullie deelname aan deze campagne is de volgende stap naar het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen binnen jouw organisatie. Hoe je het ook doet, wij helpen je op weg!

Fossielvrij Nederland, dat doen we samen

DOE MEE MET DE FOSSIELVRIJE WEEK.

Tijd voor een duurzame verandering binnen jouw organisatie? Meld je aan voor de Zo Werkt Het Fossielvrij campagne van 2022 en ontvang gratis hulp en advies van het regionale mobiliteitsnetwerk om jouw bedrijf op weg te helpen naar een fossielvrije toekomst.

WAT HOUDT DE FOSSIELVRIJE CAMPAGNE IN?

  • Ontvang concreet advies over de oplossingen die bij jouw organisatie aansluiten
  • Bespreek de verbeterpunten voor jouw organisatie met een regionale mobiliteitsadviseur
  • Krijg gratis toegang tot de Fossielvrije webinar op 31 oktober 2022
  • Ga gemakkelijk zelf aan de slag met onze 10 handvatten voor fossielvrij reizen en werken
  • Al heel fossielvrij bezig? Word onderdeel van de campagne en laat ons videoteam vastleggen hoe fossielvrij reizen en werken in jullie bedrijf gaat

Beleef met jouw organisatie de Fossielvrije Week (31 oktober – 4 november), geheel verzorgd door Zo Werkt Het en ontvang gratis, fossielvrij POS materiaal om intern draagkracht en enthousiasme voor deze campagne te creëren.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen