Zo Werkt Het Award 2023 | Zo Werkt Het ZWH Award 2023

Zo Werkt Het Award 2023

Win de award voor de beste Fietswerkgever van Nederland!

Jouw organisatie geeft medewerkers op verschillende manieren een extra duwtje in de rug om regelmatig naar het werk te fietsen. Bijvoorbeeld met een fijne, veilige fietsenstalling en aantrekkelijke regelingen. Die inspanningen mogen gezien én beloond worden! Nomineer je organisatie vóór 23 oktober en maak kans op de award voor de beste Fietswerkgever van Nederland.

  • Door mee te doen motiveer je op een makkelijke en leuke manier de hele organisatie om (nog) vaker te fietsen
  • Door te nomineren maak je direct kans op een LEKKER e-bike t.w.v. €3.258,-
  • Met landelijke winst ontvangen alle medewerkers binnen jouw organisatie van &niped een persoonlijke gezondsheidscheck met passend advies
  • Regionale of landelijke winst levert jouw organisatie ook nog eens veel media-aandacht op

In samenwerking met:

Nomineren

Nomineer je organisatie vóór 23 oktober 2023 om kans te maken op de award.

Jury

De onafhankelijke jury beoordeelt je inzending op cruciale nominatie-eisen.

Regio winnaars

De regionale winnaars worden feestelijk bekend gemaakt op 7 november.

Landelijke winnaars

De landelijke finale is 21 november. Dan reiken we in 3 categorieën de Zo Werkt Het Award uit.

Dit jaar zoeken we de beste Fietswerkgever van Nederland!

Voor de Zo Werkt Het Awards zoeken we jaarlijks naar werkgevers die uitblinken binnen een bepaald thema. In de eerste editie ging de zoektocht uit naar de beste Thuiswerkgever en afgelopen jaar zetten we de beste Hybride Werkgever in het zonnetje.

Dit jaar zijn we op zoek naar de beste Fietswerkgever van Nederland! Is die titel jouw organisatie op het lijf geschreven? Nomineer dan jouw bedrijf en fiets die Zo Werkt Het Award zó naar binnen!

Werknemers winnen ook!

Steeds meer werkgevers stimuleren fietsen als een goede manier om zowel duurzaam als gezond naar het werk en zakelijke afspraken te reizen. Laat jouw medewerkers ook profiteren van de talloze fietsvoordelen!

Laat je inspireren door de vorige Zo Werkt Het Award winnaars!

Wat overeen kwam bij alle vorige Zo Werkt Het Award winnaars is een ontzettend creatieve aanpak bij de organisatie van het thuis- en/of hybride werken en het organiseren van activiteiten gericht op verbondenheid en fun. Zo Werkt Het ging op bezoek bij een viertal bedrijven om in kaart te brengen hoe ze dat precies organiseren. Kijk en luister mee, en laat je inspireren!

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Zo Werkt Het partners.

Da’s zo gefietst

“Kort ritje? Da’s zo gefietst!” Nederland is al een echt fietsland. Door middel van deze campagne stimuleert de overheid mensen vaker de fiets te pakken en de auto bewust te laten staan.

Fietsersbond

Fietsvrijheid voor iedereen! De Fietsersbond is dé belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland. We zetten ons in voor betere fietspaden, fietsroutes en fietsvoorzieningen.

NS

NS Zakelijk brengt je medewerkers van deur tot deur. Dat kan de ene keer met de trein alleen zijn, de andere keer met bijvoorbeeld de tram in combinatie met een OV-fiets.

LEKKER Bikes

Dé prijs voor de 3 winnende werknemers is een LEKKER e-bike. Fietsen in klassiek Nederlandse stijl, perfect om de straten van de stad en verder weg over de hele wereld te verkennen.

Werken in Beweging

Wandelnet en Fietsersbond brengen samen met werkgevers Werken in Beweging. In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport helpen we je om je medewerkers dagelijks meer te laten bewegen door vaker te fietsen en te lopen.

&niped

&niped biedt de juiste tools om jouw organisatie gezond en vitaal te krijgen en houden. Als leuke extra tijdens deze campagne biedt &niped aan alle werknemers van de 3 winnende bedrijven een online check aan waaruit een persoonlijk gezondheidsrapport met advies volgt.

Movelo

Movelo biedt een slimme all-in oplossing voor zakelijke (deel) e-bikes. Een flexibel abonnement, voor een vast bedrag per maand inclusief service en verzekering.

Lease a Bike

Het nieuwe fietsplan voor elk bedrijf. Lease a bike is opgericht om het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken.

Fynch Mobility

Fynch Mobility ondersteunt de medewerker dagelijks bij het registreren van CO2-uitstoot en declareren van zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerkdagen. Werknemers besparen hiermee tijd en ergernis en de werkgever voldoet aan alle wetgeving.

Ons Brabant Fietst

Ons Brabant Fietst is hét platform voor fietsen in Brabant: samen werken aan een bereikbaar, aantrekkelijk, gezond en duurzaam Brabant.

Ring Ring

Fietsers zijn goud waard! Ring-Ring is een dienst die het gebruik van de fiets stimuleert door aan Fkm’s (fietskilometers) regelrechte voordelen te koppelen.

Posifiets

Met de campagne #posifiets in Maastricht zetten onder meer de Universiteit, gemeente en ondernemers in op vaker fietsen, veilig fietsen én veilig stallen.

Fietsforensen

Wie fietst, is gelukkiger. Wil je ook op een fiets van de zaak naar het werk? Met Fietsforensen regel je het eenvoudig, lokaal en snel. En je betaalt met je brutoloon, dus het is ook nog eens voordelig.

Fietscommunity Groningen

Fietscommunity Groningen zet zich actief in om het fietsen in Groningen nog meer te promoten. Dit doen ze door actief te zijn op diverse thema’s waaronder veiligheid, duurzaamheid, innovatie en fietsstimulering.

VNO-NCW West

VNO-NCW West is een invloedrijk netwerk van ondernemers in Noord- en Zuid-Holland en het regionale netwerk van VNO-NCW.

Zo Werkt Het is een samenwerking tussen 12 regio’s en ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.