KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Was jouw (thuis)werkgever de beste van 2020?

Nomineer jouw werkgever voor de Zo Werkt Het Award 2020.

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Met tal van nieuwe communicatiemiddelen om contact te houden met je collega’s, de thuisscholing van je kinderen en een partner met een werkplek aan de keukentafel was het best even wennen.

Gelukkig hebben veel bedrijven zich bijzonder ingespannen voor het faciliteren van een fijne (thuis)werkplek en inspirerend aanpassingsvermogen getoond. Daarom reiken we dit jaar de ‘Zo Werkt Het Award’ uit aan de ‘Werkgever van het jaar’, voor de werkgever die écht het verschil heeft gemaakt voor zijn (thuis)werknemers. Wat maakte jouw werkgever zo bijzonder?

Nomineren kan tot en met 10 maart!

home-zowie4

Wat houdt de award in?

De nieuwe manier van werken heeft van iedereen een beetje extra aanpassingsvermogen gevraagd. De ‘Zo Werkt Het Award’ voor ‘Werkgever van het jaar’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stukje aangenamer te maken voor hun werknemers. Naast een blijk van waardering, helpen wij de winnende werkgevers (landelijk en regionaal) met een op maat gemaakt mobiliteitsplan t.w.v. €4000,-.

Nomineer jouw werkgever & maak kans op mooie prijzen!

Ook jij als werknemer wordt beloond!

Een nominatie is al een ontzettend mooi gebaar naar je werkgever, maar ook jij kunt mooie prijzen winnen! Als jij jouw werkgever hebt genomineerd maak je automatisch kans op een Muto E-bike in de kleur Electric Blue. Zo verduurzaam je jouw woon-werkverkeer op een innovatieve manier!

* Is jouw werkgever al genomineerd? Je maakt nog steeds kans met jouw inzending.

Maak kans op één van de 4 Muto E-bikes!

Win deze perfecte city e-bike van Muto met een veelzijdig en flexibel karakter. Met het unieke click & roll-systeem bevestig je gemakkelijk diverse accessoires aan je fiets. Verandert jouw mobiliteitsbehoefte? Dan verandert Muto met je mee!

Voor de landelijke winnaars

Workshop stoel-yoga
voor jouw hele team!

Aangeboden door Stoelyoga Nederland.

Kantooryoga geeft je nieuwe energie en focus voor de rest van je werkdag. Ze helpt je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. De ademoefening die je krijgt aangereikt helpen je om stress te verminderen. Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten. Op deze manier bied je als werkgever niet alleen een moment van ontspanning en beweging maar geef je mensen ook tools mee om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid.

Wat maakte jouw werkgever in 2020 zo bijzonder?

Waarom nomineer jij jouw werkgever?

Bekijk hier de unieke inzendingen van andere werknemers die hun werkgever nomineerden.

Jacky
The Watch Now – Amsterdam

Bobbie
2Balou – Eindhoven

Filip
EY VODW – Leusden

Nicolaas
WP Masters – Amsterdam

Doet jouw werkgever het net zo goed of misschien wel beter?

Ik wil mijn werkgever nomineren.

  • Accepted file types: jpg, png, mp4, jpeg, mov, heic.

Meer over Zo Werkt Het

Een nieuwe manier van werken & reizen?
Zo Werkt Het.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Staat jouw bedrijf hier binnenkort ook bij?

Deze bedrijven zijn al genomineerd.

Parkmanagement Hoorn

Bambuu

WP Masters

The Watch Now

Coopr B.V.

Hoornse Ondernemers Compagnie

Stichting Woonwaard

Beex

Rode Kruis Ziekenhuis

Daily Baby Organics

Spectrum

Omgevingsdienst Rivierenland

Suitable Socials

KakesWaal Bv

Lexence

Midas Deliveries

Solid Rental

AT Osborne

Huisartsendienst Nederland

Gelderse Sport Federatie

Ook genomineerd worden? Dit is je kans!

Wil jij met jouw organisatie ook kans maken op de titel Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar? We hebben een toolkit voor je samengesteld om de campagne bij jouw werknemers onder de aandacht te brengen. Hierin vind je een email-flyer met uitleg over de Zo Werkt Het Award 2020 en banners voor de social media kanalen van jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen