KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Zo Werkt Het Award 2022

Dit zijn de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar!

Zo Werkt Het ging dit jaar op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. De landelijke uitreiking vond dinsdagochtend 14 juni plaats waarbij Harrier, Bconnect, Hanzestrohm & Menzis zich met de eervolle titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar mochten kronen.

0 – 20

Medewerkers

20 – 50

Medewerkers

50 – 200

Medewerkers

200+

Medewerkers

Laat je inspireren door koplopers op het gebied van hybride werken

Zo Werkt Het bij dé beste hybride werkgevers van Nederland

We blikken met enorm veel enthousiasme terug op onze zoektocht naar dé beste Hybride Werkgevers van 2022! Wat overeen kwam bij alle winnaars is een ontzettend creatieve aanpak bij de organisatie van het hybride werken en het organiseren van activiteiten gericht op verbondenheid en fun. Zo Werkt Het ging op bezoek bij een viertal bedrijven om in kaart te brengen hoe ze dat precies organiseren. Kijk en luister mee en laat je inspireren!

ZO WERKT HYBRIDE WERKEN.

Steeds meer ondernemers voeren het binnen hun organisatie door. Wil jij ook weten hoe jij het beste hybride werken kunt integreren in jouw organisatie? Ontvang persoonlijk en kosteloos advies.

Goed om te weten

  • Word als organisatie genomineerd door jouw werknemers. Iedereen kan meedoen tot 31 mei 2022
  • Jouw werknemers maken met hun deelname kans op een gratis e-bike!
  • Creëer intern nog meer draagkracht voor het hybride werken middels deelname en media aandacht bij winst.
  • De werkgevers die winnen ontvangen naast de eervolle titel en bokaal óók een “Yes we can” workshop (t.w.v. €1.750,- cadeau & een gratis mobiliteitsadvies t.w.v. €4.000,-.
  • Op 7 juni worden de regionale winnaars bekend gemaakt door de betreffende regio’s.
  • In totaal worden er op 14 juni vier landelijke winnaars gekozen door een onafhankelijke jury

Voor de landelijke winnaars

Bouw jullie eigen ‘YES WE CAN’ verhaal

Aangeboden door Debatrix

Wint jouw organisatie de titel ‘Hybride Werkgever van het jaar’? Dan win je een storybuilding workshop, aangeboden door Debatrix t.w.v. €1750. Een leuke, inspirerende maar vooral ook waardevolle activiteit voor jou en je collega’s.
Tijdens deze workshop bouw je samen met je collega’s aan jullie eigen verhaal waarin jullie succes centraal staat. Jullie zijn tenslotte verkozen tot Hybride Werkgever van het jaar! Een geweldige prestatie dat een verhaal verdient dat gedeeld moet worden. Aan de hand van storytelling-technieken leer je met elkaar een pakkend verhaal neer te zetten wat na afloop op video gezet gaat worden.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen