KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO LIMBURG.

In elke regio zijn er verschillende campagnes en tools die het voor jou en je organisatie makkelijker maken om flexibel werken en slim reizen te stimuleren. Kom je er niet uit? Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar helpt je graag kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk. Je kan ons per email bereiken via: mobiliteitsmakelaars@zuid-limburg-bereikbaar.nl. Hieronder vind je informatie hoe de werkgeversaanpak in Zuid-Limburg er uit ziet.

De werkgeversaanpak in Noord- en Midden Limburg is in ontwikkeling. Laat je door de aanpak in Zuid-Limburg inspireren en laat dat ons vooral weten. We kijken graag hoe we je kunnen helpen. Neem contact op met Noord- en Midden-Limburg via: Miranda Pas. Dit kan per email MirandaPas@Roermond.nl of telefonisch op 06 27 85 06 26.

regio

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren Hegge Management, vodafone, Johnson Matthey & 2switch.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Hegge Management, Vodafone, Johnson Matthey en 2switch kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Limburg.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen