KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO LIMBURG.

Thuiswerken, op flexibele tijden richting kantoor en op nieuwe manieren afspreken met collega’s, dat is hybride werken. Als werkgever wil je dat goed regelen en je medewerkers faciliteren om op een optimale manier te kunnen werken. Zuid-Limburg Bereikbaar ondersteunt in vraagstukken omtrent het hybride werken en helpt je graag kosteloos verder op weg. Je kan ons per email bereiken via: mobiliteitsmakelaars@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

De werkgeversaanpak in Noord- en Midden Limburg is in ontwikkeling. Laat je door de aanpak in Zuid-Limburg inspireren en laat dat ons vooral weten. We kijken graag hoe we je kunnen helpen. Neem contact op met Noord- en Midden-Limburg via: Miranda Pas. Dit kan per email MirandaPas@Roermond.nl of telefonisch op 06 27 85 06 26.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020!

Wij feliciteren Hegge Management, vodafone, Johnson Matthey & 2switch.

In 2020 ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Hegge Management, Vodafone, Johnson Matthey en 2switch kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Limburg.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen