KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO LIMBURG.

Thuiswerken, op flexibele tijden richting kantoor en op nieuwe manieren afspreken met collega’s, dat is hybride werken. Als werkgever wil je dat goed regelen en je medewerkers faciliteren om op een optimale manier te kunnen werken. Zuid-Limburg Bereikbaar ondersteunt in vraagstukken omtrent het hybride werken en helpt je graag kosteloos verder op weg. Je kan ons per email bereiken via: mobiliteitsmakelaars@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

De werkgeversaanpak in Noord- en Midden Limburg is in ontwikkeling. Laat je door de aanpak in Zuid-Limburg inspireren en laat dat ons vooral weten. We kijken graag hoe we je kunnen helpen. Neem contact op met Noord-Limburg via mobiliteitsmakelaar@trendsportal.nl en met Midden-Limburg via mobiliteitsmakelaar@roermondbereikbaar.nl.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2022!

Wij feliciteren de winnaars.

Zo Werkt Het is dit jaar op zoek gegaan naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun organisaties met de meest bijzondere en uiteenlopende inzendingen. Dit zijn de winnaars van regio Limburg!

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen