KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Zo Werkt Het Award 2022

DIT ZIJN DE WINNAARS VAN DE HYBRIDE WERKGEVER VAN HET JAAR AWARD 2022!

Zo Werkt Het is dit jaar op zoek gegaan naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun organisaties met de meest bijzondere en uiteenlopende inzendingen. Kijk hieronder mee naar de winnende werkgevers.

Wij willen iedereen die zijn/haar werkgever genomineerd heeft bedanken!

0 – 20

Medewerkers

20 – 50

Medewerkers

50 – 200

Medewerkers

200+

Medewerkers

Deze 4 winnaars sprongen eruit doordat ze niet alleen de basis van het hybride werken goed op orde hadden, maar zich daarnaast ook inspanden met extra aandacht voor individuele groei, teamspirit, werken op locatie en de toekomstbestendigheid van het hybride werken. Ze lieten creativiteit en innovatie zien in de wijze waarop zij het hybride werken hebben ingevoerd. Er is geluisterd naar het personeel, flink geëxperimenteerd en daar is weer van geleerd. Deze werkgevers zijn zich blijven ontwikkelen en daarom zijn zij een voorbeeld én inspiratiebron voor andere werkgevers.

Winnaars uit de regio

Alle regiowinnaars op een rij.

Bekijk hieronder alle bedrijven die hebben gewonnen in hun desbetreffende regio.

Regio Noord holland

Regio Friesland

Regio Groningen

Regio Limburg

Regio Noord Brabant

Regio Overijssel

Regio Utrecht

Regio Drenthe

Regio Zuid-Holland

Meer over Zo Werkt Het

Een nieuwe manier van werken & reizen? Zo Werkt Het.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen