KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Het landelijke platform voor mobiliteit

Flexibel werken en slim reizen. Zo Werkt Het.

Zo Werkt Het is een samenwerkingsplatform van regionetwerken die zich buigen over regionale en landelijke mobiliteitsoplossingen en campagnes voor flexibel werken. Door middel van het verstrekken van relevante tools, tips & tricks helpen we organisaties om flexibel werken en slim & duurzaam reizen nog beter te faciliteren voor hun werknemers.

ONZE MISSIE is simpel.

Flexibel werken en een slimme & duurzame mobiliteit moet mogelijk zijn binnen iedere organisatie. Zo blijft jouw bedrijf gezond en toekomstbestendig.

Maak kennis met zowie.

Je hebt onze mascotte vast al een aantal keer voorbij zien komen. Zowie laat je zien wat de mogelijkheden zijn van mobiel en flexibel werken. Als het vrolijke gezicht van ons platform kun je altijd terecht bij de goed geïnformeerde Zowie voor al jouw vragen over het faciliteren van een betere mobiliteit en werkcultuur binnen jouw organisatie? Volg Zowie via LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze laatste campagnes en de beste tools.

Meer over Zo Werkt Het.

Op regionaal niveau werken onze verschillende regio netwerken al tijden aan tal van campagnes en tools die de mobiliteit en werkcultuur van hun regio verbeteren. Dat kan grootser dachten wij en daarom hebben we de handen ineen geslagen om dit landelijke platform te creëren waar al deze mooie campagnes en tools samenkomen. Met elkaar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland, Zo Werkt Het.

Heb je vragen of wil je graag aan de slag met de mobiliteit binnen jouw organisatie maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? In iedere regio staan adviseurs voor je klaar voor kosteloos advies op maat!

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen