KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Het landelijke platform voor mobiliteit

Flexibel werken en slim reizen. Zo Werkt Het.

Wist je dat er in iedere regio in Nederland een mobiliteitsnetwerk voor werkgevers bestaat? Deze netwerken kunnen jouw organisatie advies geven op gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Dit is advies op maat (denk hierbij aan interne workshops en het ontwikkelen van een plan van aanpak) en bij de meeste regio’s helemaal gratis.

Daarnaast kun je via het netwerk in jouw regio in contact komen met andere organisaties die met dezelfde mobiliteitsthema’s bezig zijn. Om van elkaar te leren of om, bij vraagstukken rond bereikbaarheid van een bedrijventerrein bijvoorbeeld, zelfs samen op te trekken.

De netwerken organiseren allerlei regionale acties, campagnes, inspirerende lezingen en events. Ook ontwikkelen ze begrijpelijke whitepapers en andere producten waarmee jij jouw kennis op gebied van slimme en duurzame mobiliteit binnen no time helemaal actueel hebt! Veel is namelijk al een keer uitgezocht door een ander, en daar kun jij gratis gebruik van maken. Dit bespaart jouw organisatie tijd en geld!

We zijn er voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met zakelijke mobiliteit, zoals directie, HR Managers en Facilitair Managers. Bijna tweeduizend organisaties gingen je voor dus schroom niet en meld je aan. We helpen je graag! Laat vrijblijvend je gegevens achter via het formulier en ontdek wat het netwerk in jouw regio voor jouw organisatie kan betekenen.

Maak kennis met zowie.

Je hebt onze mascotte vast al een aantal keer voorbij zien komen. Zowie laat je zien wat de mogelijkheden zijn van mobiel en flexibel werken. Als het vrolijke gezicht van ons platform kun je altijd terecht bij de goed geïnformeerde Zowie voor al jouw vragen over het faciliteren van een betere mobiliteit en werkcultuur binnen jouw organisatie? Volg Zowie via LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze laatste campagnes en de beste tools.

Meer over Zo Werkt Het.

Op regionaal niveau werken onze verschillende regio netwerken al tijden aan tal van campagnes en tools die de mobiliteit en werkcultuur van hun regio verbeteren. Dat kan grootser dachten wij en daarom hebben we de handen ineen geslagen om dit landelijke platform te creëren waar al deze mooie campagnes en tools samenkomen. Met elkaar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland, Zo Werkt Het.

Heb je vragen of wil je graag aan de slag met de mobiliteit binnen jouw organisatie maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? In iedere regio staan adviseurs voor je klaar voor kosteloos advies op maat!

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen

Laat je inspireren door ervaringen van anderen

Leer van anderen!

Zo doen de andere werkgevers het.

“Kantoren worden straks ontmoetingsplekken om te netwerken en elkaar te zien. Het echte geconcentreerde werken doe je thuis.”
– Richard Kraan, partner bij PriceWaterhouseCoopers (PWC) in Utrecht

“Er moet evenwicht zijn tussen een optimale kantooromgeving en een goed ingerichte werkplek, en dat bepaalt voor een groot gedeelte de medewerker zelf. En ook dat heeft met energiemanagement te maken: je moet vooral werken waar jij je prettig voelt en het beste je werk kan doen.”
– Rigt Numan-Velds, CFO Hamilton Bright

“We willen minder werkplekken hebben op kantoor, maar dat kan alleen als we meer gaan spreiden. Niet iedereen moet dus op dinsdag en donderdag naar kantoor komen. Ik geloof niet in verbieden, maar meer in duidelijkheid bieden over de kaders en binnen die kaders medewerkers inspireren en verleiden tot ander gedrag.”
– Wieneke Goedvolk, HR-directeur Movares