KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO ARNHEM-NIJMEGEN.

Het programma Slim & Schoon Onderweg van de Zo Werkt Het regio Arnhem-Nijmegen helpt je graag verder op weg om hybride werken ook voor jouw organisatie succesvol te faciliteren. Zo hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk.

Helpdesk Slim & Schoon Onderweg regio Arnhem-Nijmegen:
helpdesk@slimschoononderweg.nl | 085-3031193

Heb je voor jouw organisatie behoefte aan advies op maat? Neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaar: Marc Kemink via mobiliteitsmakelaar@slimschoononderweg.nl of bel naar 06 203 527 22

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020!

Wij feliciteren Spectrum Elan, bovemij & Rebo groep.

In 2020 ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar drie bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Elan, Bovemij en Rebo Groep kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Arnhem Nijmegen.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen