KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO DRENTHE.

Wist je dat jij als werkgever veel invloed hebt op hoe jouw medewerkers en bezoekers reizen? Drenthe reist Duurzaam helpt Drentse werkgevers bij deze uitdaging. Kosteloos uiteraard. Denk aan het stimuleren van de fiets, openbaar vervoer, carpoolen en hybride werken. Duurzaam en bovendien vaak goedkoper én gezonder. En dat is goed voor jouw medewerkers, de organisatie én de regio.

Drenthe reist Duurzaam is er voor alle Drentse werkgevers. Samen kijken we waar de kansen liggen en welke acties daar het beste bij passen zo helpen we je graag verder op weg om hybride werken ook voor jouw organisatie succesvol te faciliteren. We helpen je met de benodigde kennis, contacten én inspiratie. Een groep enthousiaste mobiliteitsadviseurs staat voor je klaar!

Wil je meer weten over Drenthe reist Duurzaam of wil je in contact komen met één van onze mobiliteitsadviseurs? Kijk dan op www.drenthereistduurzaam.nl.

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2022!

Wij feliciteren de winnaars.

Zo Werkt Het is dit jaar op zoek gegaan naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun organisaties met de meest bijzondere en uiteenlopende inzendingen. Dit zijn de winnaars van regio Drenthe!

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Laat je inspireren door ervaringen van anderen

Leer van anderen!

Zo doen de andere werkgevers het.

“Kantoren worden straks ontmoetingsplekken om te netwerken en elkaar te zien. Het echte geconcentreerde werken doe je thuis.”
– Richard Kraan, partner bij PriceWaterhouseCoopers (PWC) in Utrecht

“Er moet evenwicht zijn tussen een optimale kantooromgeving en een goed ingerichte werkplek, en dat bepaalt voor een groot gedeelte de medewerker zelf. En ook dat heeft met energiemanagement te maken: je moet vooral werken waar jij je prettig voelt en het beste je werk kan doen.”
– Rigt Numan-Velds, CFO Hamilton Bright

“We willen minder werkplekken hebben op kantoor, maar dat kan alleen als we meer gaan spreiden. Niet iedereen moet dus op dinsdag en donderdag naar kantoor komen. Ik geloof niet in verbieden, maar meer in duidelijkheid bieden over de kaders en binnen die kaders medewerkers inspireren en verleiden tot ander gedrag.”
– Wieneke Goedvolk, HR-directeur Movares

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen
thuiswerken home office