KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO DRENTHE.

Volgens het klimaatakkoord van Parijs moeten we samen 15% minder CO2 gaan uitstoten in de sector mobiliteit. 90% van deze uitstoot wordt veroorzaakt door woon-werkverkeer.

Wist je dat jij als werkgever veel invloed hebt op hoe jouw medewerkers en bezoekers reizen? Drenthe reist Duurzaam helpt Drentse werkgevers bij deze opgaven. Kosteloos uiteraard. Denk aan het stimuleren van de fiets, openbaar vervoer, carpoolen en hybride werken. Duurzaam en bovendien vaak goedkoper én gezonder. En dat is goed voor jouw medewerkers, de organisatie én de regio.

Drenthe reist Duurzaam is er voor alle Drentse werkgevers. Samen kijken we waar de kansen liggen en welke acties daar het beste bij passen. We helpen je met de benodigde kennis, contacten én inspiratie. Een groep enthousiaste mobiliteitsadviseurs staat voor je klaar!

Wil je meer weten over Drenthe reist Duurzaam of wil je in contact komen met één van onze mobiliteitsadviseurs? Kijk dan op www.drenthereistduurzaam.nl.

regio

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Was jouw (thuis)werkgever de beste van 2020?

De winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 zijn bekend!

De Zo Werkt Het Award 2020 winnaars zijn bekend! Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Met tal van nieuwe communicatiemiddelen om contact te houden met je collega’s, de thuisscholing van je kinderen en een partner met een werkplek aan de keukentafel was het best even wennen. Gelukkig waren er veel bedrijven die zich bijzonder hebben ingespannen om het voor jullie, werknemers, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Benieuwd hoe soortgelijke bedrijven het aanpakken?

ZO WERKT HET BIJ ANDEREN.

Lees de interviews en ontdek hoe andere werkgevers omgaan met flexibel werken en slim reizen.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen

Zo werkt het op instagram.

thuiswerken home office