KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO FRIESLAND.

De vertrouwde manier van werken en reizen is niet meer vanzelfsprekend. Thuiswerken heeft onze prioriteit en als dat beslist niet kan dan reizen we slim; zoveel mogelijk buiten de spits en duurzaam. Veel werkgevers organiseren daarom het werken en reizen anders. Maar hoe doe je dat? Werk Slim, Reis Slim helpt u graag op weg naar nieuw mobiliteitsbeleid.

Meer weten? Neemt u dan contact op met Werk Slim, Reis Slim via info@werkslimreisslim.nl.

Ook op www.werkslimreisslim.nl/kennisplatform vindt u meer informatie.

regio

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren Hamilton bright & BVNG Friesland.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar twee bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Hamilton Bright en BVNG Friesland kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Friesland.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen