KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO FRIESLAND.

Reizen met het openbaar vervoer, de auto, de fiets en werken op kantoor is niet meer vanzelfsprekend. Veel werkgevers organiseren daarom het werken en reizen anders. Maar hoe doe je dat?

Het programma Werk Slim, Reis Slim van de Zo Werkt Het regio Friesland helpt je graag verder op weg om hybride werken ook voor jouw organisatie succesvol te faciliteren. Meld je aan voor een van onze collegetours en leer alles over hybride werken via de volgende link: www.werkslimreisslim.nl

Direct contact met Werk Slim, Reis Slim regio Friesland:
info@werkslimreisslim.nl | 06 433 653 67

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020!

Wij feliciteren Hamilton bright & BVNG Friesland.

In 2020 ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar twee bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Hamilton Bright en BVNG Friesland kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Friesland.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen