KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO FRIESLAND.

De vertrouwde manier van werken en reizen is niet meer vanzelfsprekend. Thuiswerken heeft onze prioriteit en als dat beslist niet kan dan reizen we slim; zoveel mogelijk buiten de spits en duurzaam. Veel werkgevers organiseren daarom het werken en reizen anders. Maar hoe doe je dat? Werk Slim, Reis Slim helpt u graag op weg naar nieuw mobiliteitsbeleid.

Meer weten? Neemt u dan contact op met Werk Slim, Reis Slim via info@werkslimreisslim.nl.

Ook op www.werkslimreisslim.nl/kennisplatform vindt u meer informatie.

regio

Doet jouw organisatie al mee?

ZO WERKT HET AWARD 2020.

De nieuwe manier van werken heeft van iedereen een beetje extra aanpassingsvermogen gevraagd. Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren reikt Zo Werkt Het op 16 maart 2021, precies één jaar na de start van de lockdown de award uit voor de Beste (Thuis)Werkgever van het jaar. De ‘Zo Werkt Het Award’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stukje aangenamer te maken voor hun werknemers. Is jouw bedrijf al genomineerd?

Ben je een werknemer en verdient jouw werkgever deze award?
Klik hier om te nomineren!

regio

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen