KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO GELDERLAND.

In de Gelderse regio’s zijn, met steun van de provincie Gelderland, mobiliteitsmakelaars actief die jou als werkgever kunnen ondersteunen bij het verduurzamen van het  mobiliteitsbeleid van je organisatie en het stimuleren van bewust reisgedrag. Ze helpen je graag kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de mobiliteitsmakelaar in jouw regio.

regio

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren softbrick, plavei, Zilveren Kruis Achmea & Arjo.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Softbrick, Plavei, Zilveren Kruis Achmea en Arjo kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Gelderland.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen

Zo werkt het op instagram.