KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO GELDERLAND.

In de Gelderse regio’s zijn, met steun van provincie Gelderland, mobiliteitsmakelaars actief die jou als werkgever kunnen ondersteunen bij het verduurzamen van het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie en het stimuleren van slim en duurzaam reisgedrag. Zij helpen je graag kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk.

Onze mobiliteitsmakelaars helpen je graag om ook voor jouw organisatie hybride werken succesvol te faciliteren. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website of vraag kosteloos advies op maat aan.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020!

Wij feliciteren softbrick, plavei, Zilveren Kruis Achmea & Arjo.

In 2020 ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Softbrick, Plavei, Zilveren Kruis Achmea en Arjo kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Gelderland.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen