KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN GRONINGEN.

Groningen Bereikbaar geeft advies en informatie over andere manieren van reizen en werken en werkt daarmee aan een goed bereikbaar Groningen. Wij stemmen werkzaamheden aan weg en spoor op elkaar af en geven actuele informatie over de bereikbaarheid. Ook stimuleren wij nieuwe en groene manieren van reizen en werken in de hele regio. Zo zijn we samen onderweg naar een duurzamer en bereikbaarder Groningen.

Groningen Bereikbaar helpt je graag verder op weg om hybride werken ook voor jouw organisatie succesvol te faciliteren.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2020!

Wij feliciteren St. Groninger Kerken, BVNG Groningen, Essity & VOYs.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: St. Groninger Kerken, BVNG Groningen, Essity en VOYs kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Groningen.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op het gewenste onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die wij hiervoor te bieden hebben.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen