KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO IJMOND.

Duurzaam ondernemen vind je vanzelfsprekend. Dat het woon/werkverkeer en werkgedrag van je medewerkers daar ook onderdeel van uit maakt, is misschien een eye-opener. Minder autogebruik, schone brandstof, thuiswerkbeleid, fietsen, hybride werken? Er kan veel.

IJmond Bereikbaar helpt je met slimme en duurzame oplossingen die onder meer bijdragen aan hybride werken, CO2vermindering, efficiënt gebruik van kantoor- en parkeercapaciteit en de gezondheid van je mensen. Met de Mobiliteitsscan Personenvervoer van IJmond Bereikbaar weet je wat werkt voor jouw organisatie en met onze producten kun je direct praktisch aan de slag.

Voor meer informatie kijk op: www.ijmondbereikbaar.nl/nieuwe-balans-in-thuis-werken/

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Laat je inspireren door ervaringen van anderen

Leer van anderen!

Zo doen de andere werkgevers het.

“Kantoren worden straks ontmoetingsplekken om te netwerken en elkaar te zien. Het echte geconcentreerde werken doe je thuis.”
– Richard Kraan, partner bij PriceWaterhouseCoopers (PWC) in Utrecht

“Er moet evenwicht zijn tussen een optimale kantooromgeving en een goed ingerichte werkplek, en dat bepaalt voor een groot gedeelte de medewerker zelf. En ook dat heeft met energiemanagement te maken: je moet vooral werken waar jij je prettig voelt en het beste je werk kan doen.”
– Rigt Numan-Velds, CFO Hamilton Bright

“We willen minder werkplekken hebben op kantoor, maar dat kan alleen als we meer gaan spreiden. Niet iedereen moet dus op dinsdag en donderdag naar kantoor komen. Ik geloof niet in verbieden, maar meer in duidelijkheid bieden over de kaders en binnen die kaders medewerkers inspireren en verleiden tot ander gedrag.”
– Wieneke Goedvolk, HR-directeur Movares

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen
thuiswerken home office