KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO IJMOND.

Duurzaam ondernemen vind je vanzelfsprekend. Dat het woon/werkverkeer en werkgedrag van je medewerkers daar ook onderdeel van uit maakt, is misschien een eye-opener. Minder autogebruik, schone brandstof, thuiswerkbeleid, fietsen? Er kan veel.

IJmond Bereikbaar helpt je met slimme en duurzame oplossingen die onder meer bijdragen aan CO2vermindering, efficiënt gebruik van kantoor- en parkeercapaciteit en de gezondheid van je mensen. Met de Mobiliteitsscan Personenvervoer van IJmond Bereikbaar weet je wat werkt voor jouw organisatie en met onze producten kun je direct praktisch aan de slag.

regio

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren Werken is Meedoen (WIM), Tata Steel, ITQ Beverwijk & NOVA College.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Werken is Meedoen (WIM), Tata Steel, ITQ Beverwijk en NOVA College kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio IJmond.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Benieuwd hoe soortgelijke bedrijven het aanpakken?

ZO WERKT HET BIJ ANDEREN.

Lees de interviews en ontdek hoe andere werkgevers omgaan met flexibel werken en slim reizen.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen
thuiswerken home office