KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO IJMOND.

Duurzaam ondernemen vind je vanzelfsprekend. Dat het woon/werkverkeer en werkgedrag van je medewerkers daar ook onderdeel van uit maakt, is misschien een eye-opener. Minder autogebruik, schone brandstof, thuiswerkbeleid, fietsen? Er kan veel.

IJmond Bereikbaar helpt je met slimme en duurzame oplossingen die onder meer bijdragen aan CO2vermindering, efficiënt gebruik van kantoor- en parkeercapaciteit en de gezondheid van je mensen. Met de Mobiliteitsscan Personenvervoer van IJmond Bereikbaar weet je wat werkt voor jouw organisatie en met onze producten kun je direct praktisch aan de slag.

regio

Doet jouw organisatie al mee?

ZO WERKT HET AWARD 2020.

De nieuwe manier van werken heeft van iedereen een beetje extra aanpassingsvermogen gevraagd. Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren reikt Zo Werkt Het op 16 maart 2021, precies één jaar na de start van de lockdown de award uit voor de Beste (Thuis)Werkgever van het jaar. De ‘Zo Werkt Het Award’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stukje aangenamer te maken voor hun werknemers. Is jouw bedrijf al genomineerd?

Ben je een werknemer en verdient jouw werkgever deze award?
Klik hier om te nomineren!

regio

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Benieuwd hoe soortgelijke bedrijven het aanpakken?

ZO WERKT HET BIJ ANDEREN.

Lees de interviews en ontdek hoe andere werkgevers omgaan met flexibel werken en slim reizen.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen
thuiswerken home office