KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO NOORD-BRABANT.

In Noord-Brabant zijn er verschillende campagnes en tools die het voor jou als werkgever makkelijker maken om hybride werken en slim reizen te stimuleren.

Kom je er niet uit? Het regionetwerk in Noord-Brabant – het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) biedt werkgevers nu de mogelijkheid om kosteloos advies op maat aan te vragen om hybride werken ook voor hun organisatie succesvol te faciliteren. Zo weet je waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf en hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk.

Voor direct contact stuur je ons een bericht naar tanja@brabantmobiliteitsnetwerk.nl, bel naar 085-0220213 of maak gebruik van het contactformulier.

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2022!

Wij feliciteren de winnaars.

Zo Werkt Het is dit jaar op zoek gegaan naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun organisaties met de meest bijzondere en uiteenlopende inzendingen. Dit zijn de winnaars van regio Noord-Brabant!

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen