KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO NOORD-BRABANT.

We werken thuis, behalve als het echt niet anders kan. In Noord-Brabant zijn er verschillende campagnes en tools die het voor jou als werkgever makkelijker maken om flexibel werken en slim reizen te stimuleren. Kom je er niet uit? Het regionetwerk in Noord-Brabant – het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) –  helpt je graag kosteloos verder op weg. Zo weet je waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf en hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk.

Contact opnemen? Dat kan met Tanja van Kooten | tanja@brabantmobiliteitsnetwerk.nl | 085-0220213 | www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl

zowie-brabrant

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren Deltapatents, Unipartners, Heijmans & McCoy en Partners.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Deltapatents, Unipartners, Heijmans en McCoy & Partners kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Noord-Brabant.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen