KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO UTRECHT.

Wil je als werkgever in de regio Utrecht werk gaan maken van een slim en duurzaam mobiliteitsbeleid? Schakel dan de hulp in van jouw regionetwerk Goedopweg. Het werkgeversteam staat voor je klaar en helpt je antwoorden te vinden op vele vragen. Bijvoorbeeld wanneer je benieuwd bent of je bedrijf goed te bereiken is of wanneer je je afvraagt hoe je hybride werken blijvend kunt doorvoeren in je organisatie. Goedopweg helpt. Met gratis advies en een super handige mobiliteitsscan.

Neem contact op met een van onze mobiliteitsadviseurs via werkgevers@goedopweg.nl of kijk op https://goedopweg.nl/werkgevers.

Meld je nu aan voor de College Tour Hybride Werken op 30 maart via de volgende link: https://goedopweg.nl/acties/goedopweg-college-tour-hybride-werken

Of kijk op onze website voor alle nieuwe en slimme manieren van reizen, ga naar www.goedopweg.nl en draag bij aan een bereikbare en duurzame regio Utrecht!

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Dit waren de Zo Werkt Het Award regiowinnaars van 2022!

Wij feliciteren de winnaars.

Zo Werkt Het is dit jaar op zoek gegaan naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun organisaties met de meest bijzondere en uiteenlopende inzendingen. Dit zijn de winnaars van regio Utrecht!

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Campagnes voor jou

ZO WERKT HET CAMPAGNES & ACTIES.

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op een onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die Goedopweg in de regio Utrecht te bieden heeft.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen