KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO UTRECHT.

Wil je als werkgever in de regio Utrecht werk gaan maken van een slim en duurzaam mobiliteitsbeleid? Schakel dan de hulp in van jouw regionetwerk Goedopweg. Het werkgeversteam staat voor je klaar en helpt je antwoorden te vinden op vele vragen. Bijvoorbeeld wanneer je benieuwd bent of je bedrijf goed te bereiken is of wanneer je je afvraagt of thuiswerken ook na corona een optie is. Wil je weten welke regelingen er zijn voor leasefietsen? Goedopweg helpt je om op deze en andere vragen antwoorden te vinden.

Neem contact op met een van onze mobiliteitsmakelaars via werkgevers@goedopweg.nl of kijk op https://goedopweg.nl/werkgevers.

Ga voor alle leuke, nieuwe en slimme manieren van reizen naar www.goedopweg.nl en draag bij aan een bereikbare en duurzame regio Utrecht!

regio

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren Fynch Smart Mobility, Red Logic B.V., LBP|Sight en Triodos Bank.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Fynch Smart Mobility, Red Logic B.V., LBP|Sight en Triodos Bank kregen de titel Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Utrecht.

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op een onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die Goedopweg in de regio Utrecht te bieden heeft.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen

Dit zijn de Zo Werkt Het Award regiowinnaars!

Wij feliciteren Fynch Mobility, Redlogic, Triodos Bank & LBP Sight.

Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Waar mogelijk werd verzocht thuis te werken. Dat vergde van de werkgevers nogal wat aanpassingsvermogen, maar welke organisatie heeft nou net dat stapje extra gezet?

Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde een campagne uit om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgever, maar vier bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit: Fynch Mobility, Redlogic, Triodos Bank & LBP Sight kregen de titel: Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020 in de regio Utrecht.