KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

ZO WERKT HET IN REGIO UTRECHT.

Wil je als werkgever in de regio Utrecht werk gaan maken van een slim en duurzaam mobiliteitsbeleid? Schakel dan de hulp in van jouw regionetwerk Goedopweg. Het werkgeversteam staat voor je klaar en helpt je antwoorden te vinden op vele vragen. Bijvoorbeeld wanneer je benieuwd bent of je bedrijf goed te bereiken is of wanneer je je afvraagt of thuiswerken ook na corona een optie is. Wil je weten welke regelingen er zijn voor leasefietsen? Goedopweg helpt je om op deze en andere vragen antwoorden te vinden.

Neem contact op met een van onze mobiliteitsmakelaars via werkgevers@goedopweg.nl of kijk op https://goedopweg.nl/werkgevers.

Ga voor alle leuke, nieuwe en slimme manieren van reizen naar www.goedopweg.nl en draag bij aan een bereikbare en duurzame regio Utrecht!

regio

Tools om het makkelijker te maken!

ALLE HANDIGE TOOLS VOOR WERKGEVERS.

We hebben de handigste (regionale) tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag!.

Doet jouw organisatie al mee?

ZO WERKT HET AWARD 2020.

De nieuwe manier van werken heeft van iedereen een beetje extra aanpassingsvermogen gevraagd. Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren reikt Zo Werkt Het op 16 maart 2021, precies één jaar na de start van de lockdown de award uit voor de Beste (Thuis)Werkgever van het jaar. De ‘Zo Werkt Het Award’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stukje aangenamer te maken voor hun werknemers. Is jouw bedrijf al genomineerd?

Ben je een werknemer en verdient jouw werkgever deze award?
Klik hier om te nomineren!

regio

Gratis Mobiliteitsplan voor jouw organisatie.

Maak flexibel werken mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. En als thuiswerken geen optie is, help dan jouw werknemers om slim te reizen. Wij geven je een zetje in de goede richting met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast geven we kosteloos advies op maat, zodat jij weet waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

GRATIS QUICKSCAN.

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Weet waar de kansen liggen binnen jouw organisatie. Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

metropoolregio Amsterdam

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Klik op een onderwerp en ontdek alle mobiliteitsoplossingen die Goedopweg in de regio Utrecht te bieden heeft.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE 12 MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen