De beste Fietswerkgever van Nederland wint de Zo Werkt Het Award! Gratis advies

Zo Werkt Het Award 2023

Deelnemers en winnaars bedankt!

In de afgelopen maanden waren we opzoek naar de beste Fietswerkgevers van Nederland. Een zoektocht die een hoop inspirerende én motiverende verhalen heeft opgeleverd. De ene organisatie weet medewerkers succesvol in het zadel te krijgen door een leuke challenge en de ander benut iedere faciliteit mogelijk om fietsen naar werk een feestje te maken. Om organisaties zoals dezen in het zonnetje te zetten ontvingen de beste Fietswerkgevers dit jaar de Zo Werkt Het Award.

Benieuwd naar alle winnaars en hun inspirerende initiatieven voor fietsende medewerkers?

In samenwerking met:

Duurzame mobiliteit? Zo Werkt Het binnen jouw organisatie!

Kies ook voor slimme en duurzame mobiliteit. Zo Werkt Het helpt je op weg. Met campagnes, whitepapers, kennisartikelen en praktijkverhalen. En met actuele informatie over wet- en regelgeving en fiscale regelingen rondom zakelijke mobiliteit. Zet ook die stap naar duurzamer reizen: in elke regio staan adviseurs kosteloos voor je klaar om je hierbij te helpen. Zo Werkt Het, ook voor jouw organisatie!

Whitepaper

Mobiliteitsgedrag effectief veranderen.

Whitepaper

De mobiliteit in jouw organisatie in no time slim & duurzaam!

Whitepaper

Volop fiscale mogelijkheden voor fietsstimulering.

Besluit CO₂-reductie.

Per 1 juli 2024 treedt het Besluit CO2-reductie Werkgebonden Personenmobiliteit na meerdere keren uitstel echt in werking. Ben jij een werkgever met meer dan 100 medewerkers? Dan ben je vanaf 2024 verplicht jaarlijks de woonwerk- en zakelijke mobiliteit van je medewerkers te rapporteren. Bereid je goed voor.

In de praktijk.

Je mobiliteit verduurzamen, je medewerkers slimmer laten reizen: hoe pak je dat aan? Zo Werkt Het bij andere werkgevers! Laat je inspireren door deze praktijkverhalen.

Zo Werkt Het in jouw regio.

Wil je als werkgever graag je medewerkers slimmer en duurzamer laten reizen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Goed nieuws: in jouw regio is er een werkgeversnetwerk actief dat je -gratis!- kan ondersteunen. Van het beantwoorden van vragen over wet- en regelgeving tot advies op maat en aantrekkelijke acties voor je medewerkers: je regionale mobiliteitsnetwerk staat voor je klaar.

Ja, ik wil advies op maat!

We zijn er voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met zakelijke mobiliteit, zoals directie, HR Managers en Facilitair Managers. Bijna tweeduizend organisaties gingen je voor dus schroom niet en stuur ons een bericht. We helpen je graag! Laat vrijblijvend je gegevens achter via het formulier en ontdek wat het netwerk in jouw regio voor jouw organisatie kan betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat kan je verwachten voor jouw organisatie?

  • Krijg inzicht in en overzicht van het totale woon-werkverkeer
  • Ontdek samen met een mobiliteitsexpert de verbeterpunten
  • Ontvang concreet advies over welke mobiliteitsoplossingen bij jullie aansluiten
  • Creëer intern draagkracht met behulp van workshops van een mobiliteitsexpert
  • Maak samen met een mobiliteitsexpert een mobiliteitsverbeterplan.
  • Maak jouw organisatie Hybride en klaar voor de toekomst
  • Dit alles is mogelijk gemaakt door het Rijk en regionale overheden

"*" geeft vereiste velden aan