KOSTELOOS ADVIES OP MAAT GRATIS QUICKSCAN

Ontdek het nieuwe werken!

Zo werkt het hybride.

Door hybride te werken kunnen we een hoop mobiliteitsproblemen oplossen, actieve mobiliteit stimuleren én werknemers een flexibelere manier van werken aanbieden.

De voordelen op een rij.

  • Regionale support van een mobiliteits-expert
  • Gratis informatiepakket
  • Hybride plan voor jouw organisatie
  • Toegang tot informatieve webinars
  • Én alle voordelen van hybride werken

Hoe hybride is jouw organisatie?

Alle handige tools voor hybride werken.

We hebben de beste (regionale) tools verzameld zodat jij hybride werken gemakkelijk kunt realiseren voor jouw organisatie. Ontdek de meest relevante tools voor jou en ga direct aan de slag!

Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit is goed voor zowel de werkgever als de werknemer. Waar liggen binnen jouw bedrijf de wensen en uitdagingen rondom duurzamer reizen?

Presteren

De managementstijl binnen de organisatie moet veranderen van ‘control & demanding’ naar ‘coördineren & cultiveren’

Hybride

In 2020 maakten bedrijven en werknemers massaal kennis met hybride werken en dat heeft ontzettend veel voordelen!

Thuiswerken

Een gezonde thuiswerkplek wordt steeds belangrijker om te hebben. Maar wat zijn de eisen en verplichtingen voor een werkgever?

Inwerken

Goed geïntegreerde werknemers zijn sneller productief, voelen zich meer met de organisatie betrokken en verlaten de organisatie minder snel.

Vitaal

Thuiswerken vraagt veel van ons. Hier beschrijven wij de facetten die belangrijk zijn om je fit en gezond te (blijven) voelen.

Hybride werken bij anderen

Zij werken al hybride.

Benieuwd hoe anderen het aanpakken? Deze werkgevers werken al hybride en vertellen je graag waarom het voor hun werkt.

GBLT is de beste (Thuis)werkgever van Overijssel in de categorie 50-200 werknemers.

De omschakeling naar het thuiswerken was voor ons geen grote stap. Want voor corona werkten wij vanuit onze organisatie veel structureel thuis. Wel namen wij extra stappen.

Flynth adviseurs en accountants is de beste (thuis)werkgever van Overijssel in de categorie 200+ werknemers.

Vanaf dag één van de eerste lockdown heeft Flynth snel geschakeld. We hebben direct een speciale werkgroep opgericht in de vorm van een ‘taskforce’.

Hoe werden zij de Thuiswerkgever van het Jaar van Tim en Sofie?

Deze campagne is de voorloper en de inspiratie voor het landelijke platform Zo Werkt Het om ook een competitie te organiseren, waaraan alle regio’s van Nederland meededen.

jpg-thuiswerken

Plavei is een van de Gelderse winnaars van de Beste (Thuis)werkgevers 2020 in de categorie 20-50 medewerkers.

Woningcorporatie Plavei laat sinds het begin van de uitbraak haar werknemers zo veel mogelijk thuiswerken. Lees hier hoe zij dit voor de medewerkers mogelijk maken.

Wil je weten of hybride werken ook voor jouw bedrijf werkt?

Flexibel, duurzaam en vitaal.

Zo Werkt Het Hybride.

De weetjes & cijfers van hybride werken.

97% van alle thuiswerkers willen ook als de kantoordeuren weer wijd open staan vanuit huis blijven werken. 9% wil volledig vanuit huis blijven werken – 88% kiest liever voor een hybride 50-50 model. – onderzoek van Nyenrode, Open Universiteit en Moneypenny

67 procent van de ondervraagde medewerkers in Nederland flexibel wil kunnen blijven thuiswerken (tegenover 73% wereldwijd). – Microsoft

Slechts 13% van beursgenoteerde bedrijven verwacht dat hun personeel tegen eind 2021 terugkeert naar een vijfdaagse werkweek op kantoor.

Hybride werken zorgt ervoor dat werknemers minder vaak in de file staan. Ook stimuleert het om vaker de fiets of het OV te pakken. Dat scheelt een hoop CO2 uitstoot. Daarnaast zorgen minder drukbezette kantoren voor minder energieverbruik.

Wanneer er vanuit het bedrijf flexibiliteit is rondom thuiswerken zorgt dit voor een positieve kijk op het werk. De werktijd wordt een stuk efficiënter ingedeeld, werknemers voelen zich verantwoordelijker en zitten beter in hun vel.

werknemer-zowie3

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE MOBILITEITSREGIO’S VAN NEDERLAND:

ervaringen