Vitale medewerkers | Zo Werkt Het Gratis advies

Vitale medewerkers

Waarom wil je dat je medewerkers anders gaan reizen en werken dan ze nu doen? Bij welke organisatiedoelstellingen sluit dit aan? Het is belangrijk om eerst hierbij stil te staan voordatje aan de slag gaat. Je ‘why’ bepaalt namelijk je keuzes en de geloofwaardigheid van die keuzes voor je medewerkers. En daarmee mede de kans van slagen van je nieuwe mobiliteitsbeleid en de daaruit voortvloeiende maatregelen die je neemt. 

Lees hoe zakelijke mobiliteit kan bijdragen aan de verwezenlijking van je organisatiedoelstelling

Werkgevers en medewerkers hechten steeds meer belang aan fysieke en mentale fitheid. Onder andere omdat we steeds langer moeten doorwerken tot ons pensioen. Meer bewegen van, naar en tijdens je werk maakt medewerkers productiever, creatiever, gezonder en minder vaak ziek. En dat betekent winst voor jou als werkgever en voor je medewerkers. Alle reden dus om de vitaliteit onder je medewerkers te bevorderen door ze te bewegen op een actievere manier te reizen. Dat doe je door in te zetten op:

Met de rekentool van Werken in Beweging bereken je direct hoeveel geld je bespaart als meer medewerkers vaker gaan fietsen.

Bekijk ook deze feiten en cijfers over de concrete voordelen van fietsen en lopen

Meer lezen

Interessante downloads en websites over mobiliteit en vitaliteit:

"*" geeft vereiste velden aan