Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit? Dat klinkt als een administratieve nachtmerrie voor ons… | Zo Werkt Het Gratis advies

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit? Dat klinkt als een administratieve nachtmerrie voor ons…

Nieuwe wet- en regelgeving rondom mobiliteit, zoals de rapportageverplichting WPM, ervaren veel organisaties als ingewikkeld. Dat zorgt ervoor dat organisaties het soms lastig vinden om effectieve en concrete maatregelen te nemen. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn, zodra je weet hoe je het kunt aanpakken.

Rapportageverplichtingen kunnen ingewikkeld lijken, maar vroege voorbereiding en technologie helpen.

  • Overleg met leveranciers voor automatisering
  • Webinars volgen en advies inwinnen
  • Medewerkers mobiliteitsapps laten gebruiken
  • Tijdig beginnen met verzamelen van data

Elke organisatie is uniek en daarom ook elke oplossing. Voor passend advies op maat kun je hier kosteloos contact opnemen met jullie mobiliteitsnetwerk.

Efficiënt en inspirerend: Trespa's aanpak van de rapportageverplichting

Efficiënt en inspirerend: Trespa's aanpak van de rapportageverplichting

Trespa's aanpak van de rapportageverplichting begon na een ontmoeting met Midden Limburg Bereikbaar. Met hulp van het bureau werd een rapport opgesteld, waardoor Trespa niet alleen aan de verplichtingen voldeed, maar ook concrete inzichten kreeg voor hun mobiliteitsbeleid.

Lees meer

Praktische tips van zorgorganisatie Careyn

Careyn is al druk bezig met de voorbereidingen, en Irene Straatsburg deelde tijdens het Webinar een paar handige tips. Bekijk hier de video.

Lees meer

"*" geeft vereiste velden aan