Bij ons werkt iedereen op dezelfde dagen thuis en ‘geniet’ van dezelfde spits onderweg en op kantoor. | Zo Werkt Het Gratis advies

Bij ons werkt iedereen op dezelfde dagen thuis en ‘geniet’ van dezelfde spits onderweg en op kantoor.

Bij veel organisaties zijn maandag en vrijdag populaire thuiswerkdagen en is er op dinsdag en donderdag spitsdrukte onderweg én op kantoor. Met als gevolg files, overvol openbaar vervoer en op het werk een tekort aan werk- en parkeerplekken. Meer spreiden en mijden kan helpen voor jouw organisatie.

Spitsdrukte op kantoor en onderweg kan verminderd worden door flexibiliteit en spreiding.

  • Teams op verschillende dagen naar kantoor laten komen
  • Flexibele werktijden en thuiswerkopties bieden
  • Overleg en afspraken buiten spitsuren plannen
  • Invoeren van een reserveringssysteem voor werkplekken

Elke organisatie is uniek en daarom ook elke oplossing. Voor passend advies op maat kun je hier kosteloos contact opnemen met jullie mobiliteitsnetwerk.

Fietsrevolutie in Amstelveen: Duurzaam mobiliteitsbeleid en gedragsverandering

Gemeente Amstelveen streeft naar een duurzaam mobiliteitsbeleid, ondersteund door Breikers, met focus op fietsen en gedragsverandering. Het uitbreiden van faciliteiten, verhoogde fietsregeling en e-bike probeeracties illustreren hun inzet voor een groenere en beter bereikbare stad.

Lees meer
Hoe van kantoor verhuizen het mobiliteitsbeleid verduurzaamd heeft

Hoe van kantoor verhuizen het mobiliteitsbeleid verduurzaamd heeft

De verhuizing van het OM brengt in het dagelijks werken voordelen met zich mee, maar ondanks dat de verhuizing binnen Maastricht blijft, betekent dit toch veel voor de (meestal wat langere) woon-werkreis van de medewerkers. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen te verdelen. Lees hoe dat werkt.

Lees meer
Hoe van kantoor verhuizen het mobiliteitsbeleid verduurzaamd heeft

Hoe van kantoor verhuizen het mobiliteitsbeleid verduurzaamd heeft

Sinds een tijd werken 185 medewerkers van Mediahuis Limburg in hun nieuwe kantoorpand in Maastricht. Hun nieuwe kantoor is gehuisvest in het grote Rabobank-gebouw in Céramique. Ze kunnen gebruik maken van 110 werkplekken en 70 parkeerplekken voor auto’s. Hoe pak je dat aan? En hoe bevalt dat nu?

Lees meer

"*" geeft vereiste velden aan